- طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی , دانلود طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی , دانلود رایگان طرح ایجاد کارگاه پخت پیراشکی,

  طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی کیک و کلوچه و پیراشکی جزء محصولاتی هستند که مصرف خوراکی و عام دارند، در صنایع غذایی این محصولات در گروه شیرینی های صنعتی طبقه بندی می شوند. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک و بیسکویت و پیراشسکی که تقریبا در تمام جهان یک مکان با ارزش را در درخواست مردم اشغال کرده و به عنوان مواد غذایی آماده و برای خوردن و جلب کننده فوق العاده اشتها آور است. قدمت کاربرد همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده در ان زمان از بی کربنات سدیم که از خاکستر دریایی بدست می‌آمد جهت عمل پوک کردن خمیر نان و خمیرهای شیرین استفاده می‌گردید با به وجود آمدن پوک کننده های شیمیای باز بی کربنات امونیم یا نشادر برای تخلخل بافت استفاده می شد که با موفقیت همراه نبود. در واقع پودر پخت اصلی از 130سال پیش جهت عمل پوک کردن استفاده گردید که شامل

ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام فراموشی رمز عبور
طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی

طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی

طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی
کرمانشاه بلوار شهیدبهشتی ورودی کتابخانه شهید بهشتی

www.esotoffoy2016@gmail.com
۲۰۱۵

توضیحات

 

طرح توجیهی ایجاد کارگاه پخت پیراشکی

کیک و کلوچه و پیراشکی جزء محصولاتی هستند که مصرف خوراکی و عام دارند، در صنایع غذایی این محصولات در گروه شیرینی های صنعتی طبقه بندی می شوند. با توجه به ارزش غذایی کیک و کلوچه و با توجه به اینکه از نظر کالری می تواند تامین کننده قسمتی از انرژی روزانه باشد و هم چنین عمومیت مصرف آن مابین اقشار مختلف و منحصر نبودن این محصول به یک گروه سنی جایگاه بسیار خوبی را برای مصرف داراست. انواع کیک و بیسکویت و پیراشسکی که تقریبا در تمام جهان یک مکان با ارزش را در درخواست مردم اشغال کرده و به عنوان مواد غذایی آماده و برای خوردن و جلب کننده فوق العاده اشتها آور است.

قدمت کاربرد همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده در ان زمان از بی کربنات سدیم که از خاکستر دریایی بدست می‌آمد جهت عمل پوک کردن خمیر نان و خمیرهای شیرین استفاده می‌گردید با به وجود آمدن پوک کننده های شیمیای باز بی کربنات امونیم یا نشادر برای تخلخل بافت استفاده می شد که با موفقیت همراه نبود.

در واقع پودر پخت اصلی از 130سال پیش جهت عمل پوک کردن استفاده گردید که شامل جوش شیرین به عنوان تنها منبع گاز دراورنده خمیر و یک محیط ترش اسیدی برای انجام چنین واکنشی بود. با پیشرفت در صنایع تولید کیک ساخت کیک تنوع زیادی پیدا کرده. امروزه در کشورهای اروپایی بیش از 20 نوع کیک با طعم و مزه و ارزش انرژی زایی و کیکهای رژیمی تولید می‌شود. این طرح در غرب کشور تولید نمی شود.با دستگاه های تمام اتوماتیک و کاملا بهداشتی ارائه میشود.توزیع این محصول در مدارس و فروشگاه ها انجام میشود.بسته بندی ها بسار با کیفیت می باشد.

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه

بازدید روز

۴۸۹۷

بازدید دیروز

۱۸۸۰۴

بازدید ماه

۳۷۷۱۴

بازدید کل

۲۸۱۶۴۳۰۳

افراد آنلاین

۷۸

تعرفه تبلیغات

یک ستاره 100000 ریال
هر ستاره اضافه 100000 ریال
به همراه بک لینک مستقیم سایت و کلمات کلیدی مرتبط



سودل هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.