آنزیم ترانس گلوتامیناز (TG) : آنزیم طبیعی ، بهبود دهنده بافت محصول ، عامل کاهنده آب اندازی در ماست ، عدم تاثیر بر روی طعم محصول ، افزاینده راندمان و کیفیت محصول
این آنزیم در صنایع گوشت و شیلات، با بهبود بخشیدن شاخص های استحکام، قابلیت ارتجاعی، ویسکوزیته، ثبات حرارتی و کاهش آب اندازی به افزایش کیفیت محصول کمک میکند.
در محصولات لبنی، موجب بهبود بافت، و همچنین کاهش آب اندازی ماست و پنیر میشود.
در صنایع Bakery ، درمحصولاتی مانند نان و شیرینی به عنوان بهبود دهنده الاستیسیته خمیر به کار میرود.
تامین کننده : ناتامایسین (ضد کپک) ، ضد مخمر – نایسین (نایزین) ، ضدباکتری - سوربات پتاسیم - بنزوات سدیم - دی استات سدیم – Acol KM2010 – AFT 2000 – Acol S2000
طعم دهنده های طبیعی مانند نعناع - پونه - کاکوتی - سیر - موسیر - ماست و خیار وارداتی- پودر موسیر, انواع پودر پروتئینی mpc و wpc ، اسانس های : پرتقال ، توت فرنگی ، لیمو ، آلوورا، فلفلی ، اسانس های هندوستان , المان
عرضه کننده انواع اسید های خوراکی : اسید سیتریک خشک - اسید سیتریک آبدار
گزانتان گام- پروتئین ایزوله سویا , لوکاس بینگام , دکستروز خشک و دکستروز آبدار با گرید داروئی و غذائی - xantan – زانتان -
شرکت دایان آرمان پویا
بازدید روز
۵۰۴۷
بازدید دیروز
۱۸۸۰۴
بازدید ماه
۳۷۸۶۴بازدید کل
۲۸۱۶۴۴۵۳
افراد آنلاین
۳۷
سودل هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.