گسترش و رشد در دسامبر ۲۰۱۳ مری جو فولی گزارش داد که مایکروسافت در حال کار روی یک به‌روزرسانی برای ویندوز ۸ است، پس از آن اسم رمز ترش‌هولد  همانند اسم رمز  آبی  (Blue) که به ویندوز ۸٫۱ منجر شد. با رای‌گیری در هیلوی مایکروسافت برگزیده " />

- خرید ویندوز 10, خرید ویندوز 10 اورجینال, مزایای ویندوز 10 , فروش قانونی ویندوز 10, دانلود ویندوز 10 اورجینال, خرید اینترنتی ویندوز 10 اصل , ویندوز 10 اورجینال, قیمت ویندوز 10,خرید مایکروسافت ویندوز 10 original ,

ویندوز ۱۰ )به انگلیسی: ( Windows 10  با اسم رمز آستانه/سرآغاز (به انگلیسی: ( Threshold  آخرین نسخه سیستم‌عامل از خانوادهٔ ویندوز ان‌تی شرکت مایکروسافت است و نسخهٔ پس از ویندوز ۸٫۱ به‌شمار می‌آید. ویندوز ۱۰ نخستین بار در سپتامبر ۲۰۱۴ در کنفرانس بیلد پرده‌برداری شد. این سیستم عامل برای رایانه شخصی، لپ تاپ، دستگاه‌های موبایل(تبلت و تلفن هوشمند ( و رایانه‌های شخصی یکپارچه توسعه یافته‌است. به گفتهٔ ساتیا نادلا، مدیرعامل شرکت مایکروسافت، پس از این سیستم‌عامل، این شرکت سیستم‌عامل دیگری تولید نخواهد کرد.

گسترش و رشد

در دسامبر ۲۰۱۳ مری جو فولی گزارش داد که مایکروسافت در حال کار روی یک به‌روزرسانی برای ویندوز ۸ است، پس از آن اسم رمز ترش‌هولد  همانند اسم رمز  آبی  (Blue) که به ویندوز ۸٫۱ منجر شد. با رای‌گیری در هیلوی مایکروسافت برگزیده
ورود اعضا
برای مثال : xyz@yahoo.com
رمز عبور شما باید شامل حروف و اعداد باشد
ثبت نام فراموشی رمز عبور
لایسنس قانونی ویندوز 7 اورجینال

لایسنس قانونی ویندوز 7 اورجینال

Iran@microsoftlicense.com
۹۱۸

توضیحات

ویندوز ۱۰ )به انگلیسی: ( Windows 10  با اسم رمز آستانه/سرآغاز (به انگلیسی: ( Threshold  آخرین نسخه سیستم‌عامل از خانوادهٔ ویندوز ان‌تی شرکت مایکروسافت است و نسخهٔ پس از ویندوز ۸٫۱ به‌شمار می‌آید. ویندوز ۱۰ نخستین بار در سپتامبر ۲۰۱۴ در کنفرانس بیلد پرده‌برداری شد. این سیستم عامل برای رایانه شخصی، لپ تاپ، دستگاه‌های موبایل(تبلت و تلفن هوشمند ( و رایانه‌های شخصی یکپارچه توسعه یافته‌است.

به گفتهٔ ساتیا نادلا، مدیرعامل شرکت مایکروسافت، پس از این سیستم‌عامل، این شرکت سیستم‌عامل دیگری تولید نخواهد کرد.

گسترش و رشد

در دسامبر ۲۰۱۳ مری جو فولی گزارش داد که مایکروسافت در حال کار روی یک به‌روزرسانی برای ویندوز ۸ است، پس از آن اسم رمز ترش‌هولد  همانند اسم رمز  آبی  (Blue) که به ویندوز ۸٫۱ منجر شد. با رای‌گیری در هیلوی مایکروسافت برگزیده شد. ترش‌هولد صرفاً یک به‌روزرسانی برای ویندوز در نظر گرفته نشده بود؛ ترش‌هولد در واقع «موجی» از به‌روز رسانی‌ها برای همهٔ پلتفرم‌ها و سرویس‌های مایکروسافت است که برای بهار ۲۰۱۵ برنامه‌ریزی شده‌است. همچنین فولی گزارش داد که از جمله هدف‌های ترش‌هولد ساختن یک پلتفرم واحد و جامع نرم‌افزاری و ابزار توسعه برای ویندوز، ویندوز فون و اکس باکس وان است (که همه از یک هسته مشابه ویندوزی استفاده کنند) و از این گزارش‌ها این استنتاج شد که ترش‌هولد یک نسخه از ویندوز است که با عنوان «ویندوز ۹» به صورت عمومی منتشر خواهد شد.

تری مایرسون در آوریل ۲۰۱۴ در کنفرانس بیلد از نسخهٔ به روز شدهٔ ویندوز که توانایی اجرای برنامهٔ فروشگاه ویندوز را درون دسکتاپ را داشت و همچنین منوی استارت سنتی بازگشته بود پرده برداشت. منوی استارت تازه دارای دو ستون بود که در ستون اول برنامه‌های سبک ویندوز ۷ و در ستون دوم کاشی‌های زندهٔ برنامه‌های سبک ویندوز ۸ لیست شده بود. تری اظهار داشت که این دگرگونی‌ها در به‌روزرسانی آینده رخ خواهد داد ولی توضیح بیشتری نداد. پس از آن گزارش شد که اسم رمز نسخهٔ بعدی ویندوز «Threshold» است، و موجی از به‌روز رسانی‌های هماهنگ برای همهٔ سیستم‌عامل‌های مایکروسافت از جمله ویندوز، ویندوز فون واکس‌باکس وان خواهد بود.
در ژوئیه‌ی ۲۰۱۴، ساتیا نادلا مدیر عامل جدید شرکت مایکروسافت گفت: این شرکت تلاش دارد با ادغام هر سه نسخهٔ سیستم عامل ویندوز، نسخهٔ بعدی این نرم‌افزار سیستمی به‌صورت یک سیستم عامل واحد همگرا برای همهٔ اندازه‌های صفحه نمایش ارائه کند. همچنین ساتیا نادلا اعلام کرد که این تغییرهای درونی هیچ اثری بر روی چگونگی فروش و بازار سیستم عامل‌ها ندارد.   تصویرهای لو رفته از ترش‌هولد در ژوئیه ۲۰۱۴ ادعا کرد که منوی استارت بازگشته و برنامه‌های مترو در حالت پنجره‌ای اجرا می‌شود و همچنین سیستم دسکتاپ مجازی و یک مرکز هشدار و آیکون‌های سیستمی تازه‌ای با ظاهر تخت به ویندوز افزوده شده‌است.

در سپتامبر ۲۰۱۴، آندریاس دیانترو رئیس بخش اندونزی مایکروسافت اظهار داشت که «ویندوز ۹» به صورت رایگان برای دارندگان ویندوز ۸ در دسترس خواهد بود.
ترش‌هولد در ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۴ میلادی تحت نام «ویندوز ۱۰» در یک رویداد رسانه‌ای رسماً رونمایی شد؛ مایرسون گفت که «درست نیست که آن را ویندوز ۹ بنامیم» و نام «ویندوز ۱۰» را جُک خواند که پیشتر توسط «ویندوز ۱٫۰» گرفته شده‌است. او افزود ویندوز ۱۰ «جامع‌ترین پلتفرم نرم‌افزاری تا به امروز» خواهد بود. این نسخه بر روی همهٔ ابزارها به صورت یک پلتفرم واحد از تلفن هوشمند گرفته تا تبلت و رایانه شخصی و حتی اکس باکس به صورت یکپارچه در دسترس خواهد بود. او همچنین تأکید کرد که ویندوز ۱۰ گامی به سوی بازسازی مکانیک‌های رابط کاربری از ویندوز ۷ برای بهبود آسانی کار برای کاربرانِ دستگاه‌های غیر لمسی با توجه به انتقادهای رابط کاربری لمسی‌گرایی ویندوز ۸ خواهد بود. با وجود انتقادهای فراوان از رابط کاربری لمسی‌گرا مایرسون اشاره کرد که رابط کاربری لمسی گرا را در ویندوز ۱۰ تکامل و بهبود می‌دهیم. در ۱۴ اکتبر ۲۰۱۴، تونی پرافت مدیر بازاریابی ویندوز در جریان کنفرانس «دریم‌فورس» که در سان فرانسیسکو برگزار شد دربارهٔ این‌که چه اتفاقی برای ویندوز ۹ افتاده‌است گفت: «ویندوز ۹ آمد و رفت. قرار نیست که ویندوز ۱۰ گام بعدی ویندوز ۸٫۱ باشد بلکه ویندوز ۱۰ یک گام به‌سوی متریال تازه است. ما در تلاش هستیم تا یک پلتفرم درست کنیم، یک اکوسیستم که همهٔ ابزارها شامل تبلت‌ها، گوشی‌ها، رایانه‌های شخصی و در نهایت Xbox را یکپارچه کند.» او همچنین دربارهٔ انتشار نسخهٔ پیش‌نمایش ویندوز ۱۰ گفت: «دلیل این که ما این کار را انجام می‌دهیم و ویندوز ۱۰ را به صورت پیش‌نمایش در اختیار همگان گذاشتیم این است که با این کار می‌توانیم صدای کاربران خود را بشنویم و به آن‌ها گوش دهیم. هدف ما از ارائه ویندوز ۱۰ این است که بهترین سیستم عامل را بسازیم و این اولین چیزی است که روی آن تمرکز کرده‌ایم. ما فرایند این کار را آغاز کرده‌ایم و حالا بیش از یک میلیون کاربر داریم که به دیدگاه‌های آنان گوش می‌دهیم»
در ۲۸ اکتبر ۲۰۱۴، جو بلفیوره معاون مدیر عامل مایکروسافت در یک گفتگوی خبری که در مراسم TechEd Europe برگزار شد، اعلام کرد که به‌زودی ویژگی‌های تازه ترک‌پد در نسخه بعدی ویندوز ۱۰ برای آزمایش‌کنندگان عرضه می‌شود. او در این باره توضیح داد: «در گذشته تاچ‌پدها در ویندوز کارکردهای گوناگونی از خود نشان می‌داد چرا که این موضوع در دست سازندگان بود؛ ولی در ویندوز ۱۰ ما ویژگی‌های چند لمسی تازه‌ای را برای کاربران حرفه‌ای خود افزوده‌ایم و خواهید دید که این بار تاچ‌پد کارکرد بسیار بهتری خواهد داشت.»
مایکروسافت در ۲۱ام ژانویه اطلاعات بیشتری را دربارهٔ ویژگی‌های ویندوز ۱۰ در یک رویداد رسانه‌ای دیگر تحت عنوان «فصل آیندهٔ ویندوز ۱۰» ارائه کرد. در این رویداد از ویژگی‌های برجسته از جمله تلفیق کورتانا با سیستم‌عامل، ویژگی‌های تازهٔ اکس‌باکس گرا، ویندوز ۱۰ برای تلفن‌ها و تبلت‌های کوچک، سرفیس هاب (صفحه نمایشی ۸۴ اینچی با ویندوز ۱۰ برای سازمان‌ها) و هولولنز (عینک واقعیت افزوده و یک پلتفرم وابسته برای ساخت برنامه‌هایی که می‌توانند از طریق هولولنز رندر شوند) پرده برداری شد. انتظار می‌رود اطلاعات بیشتر پیرامون ویندوز ۱۰ در کنفرانس بیلد ۲۰۱۵ منتشر شود.

پیشنهادهای ویژگی ویندوز

پیشنهادهای ویژگی ویندوز (به انگلیسی Windows Feature Suggestions  ): سامانه‌ای در بخش «صدای کاربر» مایکروسافت است که در مهرماه ۱۳۹۳ برای دریافت بازخورد و پیشنهادهای کاربران برای ویندوز ۱۰ راه‌اندازی شد. این سامانه پس از راه‌اندازی با درخواست و رأی بالای ایرانیان مواجه شد که در ۱۰ پیشنهاد برتر، برترین پیشنهاد «افزودن گاه‌شماری خورشیدی به ویندوز» با بیش از ۴۰ هزار رأی و دومین پیشنهاد برتر «درخواست باز شدن فروشگاه ویندوز برای مردم ایران» با بیش از ۳۵ هزار رأی در عرض یک هفته بوده‌است. این رویداد با واکنش وبگاه‌هایی مانند «Win beta» و «Neowin» روبه‌رو شد تا جایی که نویسندهٔ وبگاه «TechCrunch» درخواست اظهارنظری رسمی از سوی مایکروسافت در مورد درخواست ایرانی‌ها داشته‌است.
در این بخش پیشنهادهای دیگر مانند «افزودن زبان پارسی به کورتانا» و «درست کردن ساعت تابستانی ایران» نیز دارای رأی و بازخورد فراوان از سوی ایرانیان بوده‌است.
سرانجام مایکروسافت گاه‌شماری خورشیدی را در ساخت 1990 افزود. پس از کنفرانس ژانویه مایکروسافت افزوده شدن گاه‌شماری خورشیدی را به ویندوز ۱۰ تأیید کرد و در وبلاگ رسمی ویندوز نوشت: «ما شنیده‌ایم که مردم خواهان پشتیبانی از گاه‌شماری خورشیدی بوده‌اند و شما آن را در این ساخت پیدا خواهید کرد. فرمت گاه‌شماری خورشیدی در صفحهٔ قفل، ساعت نوار وظیفه و در مشخصات فایل‌ها در فایل اکسپلورر پدیدار خواهد شد.» 
همچنین نینگ جین-گریساف (یکی از مدیران مایکروسافت) در پاسخ به درخواست افزودن گاه‌شماری خورشیدی در بخش صدای کاربران مایکروسافت نوشت: «خرسندیم به آگاهی شما برسانیم که پشتیبانی از گاه‌شماری فارسی در آخرین به‌روزرسانی ویندوز ۱۰ صورت می‌پذیرد. از همهٔ دیدگاه‌ها و بازخوردهای شما برای یاری‌رساندن به شکل‌دادن آیندهٔ ویندوز، سپاسگزاریم.»

 

تگ



هشتگ اینستاگرام



ویکی پدیا



توییتر



آگهی های مشابه

بازدید روز

۸۸۲۱

بازدید دیروز

۱۸۸۰۴

بازدید ماه

۴۱۶۳۸

بازدید کل

۲۸۱۶۸۲۲۷

افراد آنلاین

۶۷

تعرفه تبلیغات

یک ستاره 100000 ریال
هر ستاره اضافه 100000 ریال
به همراه بک لینک مستقیم سایت و کلمات کلیدی مرتبط



سودل هیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعه‌ی راهنمای خرید امن، آسوده‌تر معامله کنید.

تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می‌باشند و فعالیت‌های این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.