بره موم چیست؟ درست است که عسل یکی از مهمترین فرآورده های زنبور عسل به حساب می آید، اما تنها فراورده این حشره پرخاصیت نیست. زنبور فراورده های مختلفی دارد که می تواند برای انسان مطلوب باشد. بره موم یکی از مهمترین محصولات تولید شده توسط زنبور عسل است. بره موم که در لاتین پروپولیس ( Propolis ) خوانده می شود از صمغ گیاهان و درختان تولید می شود. زنبور عسل علاوه بر نوشیدن شهد گلها، در حین گشت و گذار در دشت ، صمغ و رزین درختان را جمع آوری و به وسیله پاهای خود تا کندو حمل می کند. پس از ورود زنبور به کندو، صمغ های چسبناک از پاهای زنبور جدا می شود. صمغ های جمع آوری شده پس از مخلوط شدن با عسل و مقداری موم، با آنزیم هایی که زنبور به آن اضافه می کند به ماده ای شفابخش تبدیل می شود که همان بره موم است. بره موم تولید شده در کندو در موارد مختلفی به کار گرفته می شود. زنبورها وجود شکاف در دیواره های کندو را خطری برای جامعه خود قلمداد می کنند. در صورت مشاهده هرگونه شکاف ، زنبور بره موم را بهترین گزینه برای پوشاندن این شکاف ها می داند. تمامی شکاف های کندو توسط بره بوم پر می شود" />
درست است که عسل یکی از مهمترین فرآورده های زنبور عسل به حساب می آید، اما تنها فراورده این حشره پرخاصیت نیست. زنبور فراورده های مختلفی دارد که می تواند برای انسان مطلوب باشد. بره موم یکی از مهمترین محصولات تولید شده توسط زنبور عسل است. بره موم که در لاتین پروپولیس ( Propolis ) خوانده می شود از صمغ گیاهان و درختان تولید می شود. زنبور عسل علاوه بر نوشیدن شهد گلها، در حین گشت و گذار در دشت ، صمغ و رزین درختان را جمع آوری و به وسیله پاهای خود تا کندو حمل می کند. پس از ورود زنبور به کندو، صمغ های چسبناک از پاهای زنبور جدا می شود. صمغ های جمع آوری شده پس از مخلوط شدن با عسل و مقداری موم، با آنزیم هایی که زنبور به آن اضافه می کند به ماده ای شفابخش تبدیل می شود که همان بره موم است.
بره موم تولید شده در کندو در موارد مختلفی به کار گرفته می شود. زنبورها وجود شکاف در دیواره های کندو را خطری برای جامعه خود قلمداد می کنند. در صورت مشاهده هرگونه شکاف ، زنبور بره موم را بهترین گزینه برای پوشاندن این شکاف ها می داند. تمامی شکاف های کندو توسط بره بوم پر می شود تا از نفوذ اشیا و جانوران خارجی جلوگیری شود. همچنین از بره بوم به عنوان ماده ضدعفونی کننده در کندو استفاده می شود. خواص ضد باکتری این ماده شگفت انگیز چنان زیاد است که می تواند به راحتی تمامی آلودگی های به وجود آمده در کندو را از بین ببرد.
در طول تاریخ مطالعات فراوانی بر روی بره موم صورت گرفته و سابقه استفاده دارویی از این ماده در بین انسان ها به پیش از میلاد مسیح و زمان ارسطو بر می گردد. امروزه دانشمندان با پیشرفت علم به خواص بسیار زیادی از این ماده دست یافته اند و به صورت های مختلف آن را برای استفاده عرضه کرده اند.
یکی از خواص این ماده حیات بخش، خواص ضد میکروب و ضد باکتری آن است. خاصیتی که در طول تاریخ در درمان بیماری های مختلفی مثل بیماری های پوستی مورد استفاده قرار گرفته است.بره موم همچنین یک آنتی بیوتیک و ضد حساسیت قوی است. از دیگر ویژگی های بره موم می توان به وجود ماده CAPE در درون آن اشاره کرد که باعث ایجاد خاصیت ضد التهابی و ضد سرطانی در درون آن شده است.
سرطان یکی از بزرگترین بیماری ها در جهان است که شاخه های فراوانی دارد. این بیماری از تکثیر بدون قاعده سلول ها پدید می آید و باعث ایجاد غده یا تومور در بخش هایی از بدن می شود. متاسفانه در حال حاضر علم پزشکی نتوانسته راهی برای درمان قطعی این بیماری پیدا کند. البته شیمی درمانی به عنوان یک راه مطلوب برای درمان سرطان شناخته می شود اما عوارض جانبی زیادی برای فرد مبتلا خواهد داشت. شیمی درمانی باعث تضعیف و یا تخریب گلوبول های سفید شده و همین امر فرد مبتلا به سرطان را در معرض ابتلا به بیماری های مختلف ویروسی از جمله سرماخوردگی قرار می دهد.
خوشبختانه بره موم، به خاطر ویژگی های ساختاری خود می تواند در بهبود و حتی درمان این بیماری موثر باشد. وجود ماده CAPE در ساختار بره موم باعث می شود تا مشکلات ایجاد شده توسط سرطان کاهش پیدا کرده و به مرور زمان این بیماری مزمن را بهبود بخشد. این ماده حیات بخش با تقویت گلبول های سفید و احیا و ترمیم آن ها، از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند.
بره موم به صورت خام قابلیت مصرف خوراکی ندارد. این ماده شفا بخش باید به صورت فراوری شده مصرف شود تا برای دستگاه گوارشی انسان مشکلی ایجاد نشود.
شرکت شهدینه گلها با استفاده از تکنولوژی های پیشرفته دنیا ، بدون کاهش خواص بره موم، آن را به پودر تبدیل کرده و درون کپسول بسته بندی می کند. همچنین این شرکت مخلوطی از عسل و بره موم تولید کرده که با عنوان عسل بره موم عرضه می نماید. عسل بره موم به علت داشتن دوز بالای بره موم برای بیماران سرطانی مناسب تر بوده و روند درمان را تسهیل می نماید.
عسل با عصاره بره موم : روزانه هر 8 ساعت یکبار یک قاشق مرباخوری مصرف شود
بازدید روز
۴۸۵۳
بازدید دیروز
۱۸۸۰۴
بازدید ماه
۳۷۶۷۰بازدید کل
۲۸۱۶۴۲۵۹
افراد آنلاین
۳۴
سودل هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.