طرح توجیهی ایجاد کارگاه شیرینی پزی
طرح موردنظر ایجاد کارگاه تولیدی صنعتی شیرینی پزی می باشد که در مکانی با متراژ 100 متر مربع و حداقل 2 نفر نیروی ماهر و غیر ماهر بصورت ثابت می خواهیم ایجاد نماییم، در کارگاه شیرینی پزی پخت انواع نان برنجی - انواع کاک و انواع کنجد عسلی انجام می شود که هرکدام طبق تعرفه های صنف پخت و به دست مشتری می رسد. برای ایجاد این کارگاه تجهیزات و دستگاههایی مدنظر می باشد که لیست تمامی آنها در جدول 5-5 آورده شده است.هدف از ایجاد این کارگاه بصورت صنعتی تولید و پخش عمده انواع برنجی و کاک ها و... می باشد که علاوه بر رفع نیاز استان نیاز شهرستانها و دیگر استانها را نیز می توانیم رفع کنیم و همچنین باعث اشتغالزایی افرادی بصورت مستقیم و غیر مستقیم شویم. در این طرح سعی شده است ایجاد کارگاه شیرینی پزی سرمایه بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد .
در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح سعی شده از حداقل امکانات لازم استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود .
اشتغالزایی طرح نیز به طور مستقیم و غیر مستقیم بررسی شده و سعی شده با عدم اتلاف سرمایه در بخشهای دیگر اشتغالزایی مستقیم بیشتر مد نظر قرار گیرد .
بیان ماموریت کسب و کار :
ماموریت این طرح اشتغالزایی مناسب کیفیت کار و رقابت کیفی و نرخی با دیگر رقباست . مهم ترین اصل این طرح 3 عنصر سرمایه گذاری بهتر کیفیت کار ارائه شده و اشتغالزایی است .
مزیتهای رقابتی مدیریتی
مدیریت سرمایه امروزه به عنوان یکی از مهمترین اصول سرمایه گذاری می باشد و منظور از آن هزینه کردن در مواردی که ضروری است می باشد . لذا این مدیریت اجازه می دهد که با قیمت تمام شده کمتر به جنگ رقبا رفت و کیفیت به عنوان یک شاخص دیگر که البته مهمترین شاخص می باشد دست ما را در سبقت از رقبا باز گذارد .نقاط قوت تیم مدیریتی داشتن سابقه کاری مفید در این زمینه مجوزها و تاییدیه هاست
بازدید روز
۵۲۸۵
بازدید دیروز
۱۸۸۰۴
بازدید ماه
۳۸۱۰۲بازدید کل
۲۸۱۶۴۶۹۱
افراد آنلاین
۴۲
سودل هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معامله شما ندارد. با مطالعهی راهنمای خرید امن، آسودهتر معامله کنید.
تمامی خدمات این سایت تبلیغاتی، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه میباشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.